Google
 

29 Mart 2008 Cumartesi

Çeşitli Komiklikler

1)Anons
DIYARBAKIR Havaalani'nda THY'nin ucagi kalkacak. Görevli, yolculariucaga davet etmek icin son anonsu yapiyor. Hoparlörlerden yükselensözcükler söyle; ''Sayin yolcilar! Ucak on dakka sonra kahacahtir .Polis kontrolünden gectiizz, gectizz... Gecmediz, ucah gitti, sizkaldiz... Tikkatinize.'' Bu anons gectigimiz günlerde yapildi.
************************************************** ***************
2) Anadolu'yu köy köy dolasan bir müfettisin sahit oldugu olaydir.Müfettis arkadas Denizli'nin köylerinden birine hurda bir minibüslegitmektedir. Minibüste yayla köylerine giden köylüler vardir.Köylülerden biri ileride yol kenarinda otlayan keci yavrularinigöstererek soföre seslenir "Oglaklarin yaninda indiriveee". Soförvitesi kücültür tam duracakken motor sesinden ürken keci yavrulari yolboyunca kosmaya baslarlar.Soför de hizini yeniden artirip oglaklarinpesine düser. Araba ile oglaklar arasinda müthis bir kovalamacabaslar. Yaklasik 2 kilometre sonra oglaklar yorulur ve durur. Soför dedurup kapiyi acar. Köylü hicbir sey söylemeden minibüsten iner.
************************************************** *******
3)Doktor Olmak Zorrr Dogu'da devlet hastanelerinden birinde mecburihizmetini yapan bir doktorun basindan gecer olay. Doktorumuzjinekologdur... Bir gün iceri carsafli bir kadin ve kocasigelir...Adam; "Karimin bir sikayeti var" deyip cikar disari... Doktorkadina uzanmasini söyler ve normal muayenesini yapar. Muayenebittikten sonra da hastanin SSK'li oldugunu düsünerek sevk kagidininolup olmadigini sorar ve "Sevk aldin mi?" der. "Acuuk" diye cevapverir kadin...
************************************************** *********
4)Dedik ya, Doktor Olmak Zorrr... Kartal Devlet Hastanesi'ne gecenöbetinde bir cocuk getirilir. Yapilan tetkiklerden sonra cocugunayaginin burkuldugu anlasilir. Hekimimiz babayi iceri cagirir ve"Cocuga voltaren pomat yaziyorum. Günde üc kere yedire yedire sürün"der. Aradan bir hafta gecmistir ki ayni adam ve ayni cocuk bir kezdaha gelirler hastaneye. Cocugun ayagi davul gibi sismistir, suratida morluklar icindedir. "Doktor bey" der, "bu cocugun ayagi kirik."Doktor hayretler icinde kalmistir. Ayagin kirik olmadigini bilmektedir.Merakla sorar; "Peki verdigim merhemi ne yaptiniz?" "Valla doktorsizin dedigunuz gibi günde üc ögün ekmegin üstüne sürdük yedirdik,sürdük yedirdik. Yemek istemedi ama duve duve yidirdik. Gine de inmedisisligi... Naapsak bilmiyom artik..."

Hiç yorum yok:


FREE service provided by MusicWebTown.com